Ιδιαίτερα μαθήματα,  μαθήματα σε μικρές ομάδες, πρακτική άσκηση και γλωσσική ανταλλαγή στο Chatou-Croissy, Rueil-malmaison και Paris. Εξατομικευμένες υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή
  Private French Classes and bilingual workshops in Chatou, Rueil-Malmaison and Paris    Cours particuliers, stages d'anglais et échanges linguistiques sur Chatou et Rueil-malmaison

Ilias

(Greece - Petro-Chemical Engineer)

Η Εύα διαθέτει και γνώσεις αλλά και εφευρετικότητα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα ένα μάθημα δυναμικό, διαδραστικό και που συχνά δεν μοιάζει καν με μάθημα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Jeffrey

(NZ - εκπατρισμένος πατέρας)

Η Εύα είναι νέα, ζωντανή, δημιουργική, ενθαρρυντική και ολοκληρωτικά δίγλωσση. Τα παιδιά μας έχουν μάθει πολλά από αυτήν, δε βλέπουν την ώρα και τα δύο για τα μαθήματά της, και όλα αυτά λένε πολλά για τις ικανότητές της ως δασκάλα.Την έχω ήδη συστήσει σε πολλούς από τους φίλους μας – οι οποίοι είναι επίσης πολύ ευχαριστημένοι μαζί της. Μαζί με τα εβδομαδιαία μαθήματα, η Εύα κάνει επίσης δίγλωσσα εργαστήρια στα οποία αναμειγνύει μαζί παιδιά Γάλλων και Άγγλων, και στις δύο γλώσσες.

Jeffrey

(NZ - εκπατρισμένος πατέρας)

Τα παιδιά μας και κάποιοι άλλοι φίλοι παρακολούθησαν τα μαθήματά της ένα δυο χρόνια πριν και έχουν άποψη – μαγείρεμα, δραστηριότητες και εξερεύνηση στα γαλλικά και στα αγγλικά.cooking. Αν κάποιος ρωτάει το PTA (Parents Teachers Association) για βοήθεια στην εύρεση διδασκαλίας γαλλικώνor, νομίζω δύσκολα θα βρει κάτι καλύτερο.

Βλάσης

(30 – Πυρηνικός μηχανικός– Ελλάδα)

Μπορώ να συστήσω την καθηγήτριά μου (Eva Hocquard). Καλή δουλειά και μεθοδολογία. Φιλική. Πραγματικά βοηθητική με οτιδήποτε δεν είχει να κάνει με τα μαθήματα.

Nikita

(Ρώσος, μηχανικός πληροφορικής)

Η Εύα προσπαθεί να βρει μια ατομική προσέγγιση για κάθε μαθητή, που κάνει τη μάθηση πιο αποτελεσματική. Είναι πάντα πολύ καλά προετοιμασμένη για το μάθημα και ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλαβαίνεις. Η πορεία μου ήταν πολύ μικρή και ήμουν ικανοποιημένος με το γεγονός ότι ήμασταν επικεντρωμένοι στην εξάσκηση των βασικών γλωσσικών εννοιών αντί να προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ύλη. Θα συνιστούσα οπωσδήποτε την επιλογή του Δίγλωσσου Εργαστηρίου (L’Atelier Bilingue) στους φίλους μου.

Ben

(Aυστραλός Στρατηγικός σύμβουλος)

Όταν πρωτοέφτασα στο Παρίσι για μια εξάμηνη απόσπαση, τα γαλλικά μου σίγουρα χρειάζονταν βελτίωση. Αυτό που πραγματικά εκτίμησα, ήταν ότι η Εύα ξόδεψε σημαντικό χρόνο ξεχωριστά, προσαρμόζοντας τις ασκήσεις για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε κοινού λάθους έκανα. Ως αποτέλεσμα , και τα προφορικά και τα γραπτά μου στα γαλλικά βελτιώθηκαν πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα μου επέτρεπε οποιαδήποτε "συμβατική προσέγγιση με βιβλίο ασκήσεων’’ των περισσότερων καθηγητών! Μετά από αρκετούς μήνες από εβδομαδιαία μαθήματα ήμουν σε θέση να εργαστώκαι να διεξάγω συναντήσεις στα γαλλικά!

Hovsep

(Αρμένιος μηχανικός πληροφορικής)

Ξεκίνησα μαθήματα γαλλικών με το Δίγλωσσο Εργαστήριο (L'Atelier Bilingue) πριν 10 μήνες. Τα ξεκίνησα χωρίς καμία γνώση γαλλικών και πριν από μια-δυο μέρες, και μετά από μόνο 40 ώρες μαθημάτων γαλλικών, πέρασα επιτυχώς το DILF (Eξετάσεις γαλλικής γλώσσας). Η Εύα έχει αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας. Οι εξηγήσεις της είναι πολύ συγκεκριμένες και σαφείς. Χάρις αυτήν μπορώ ακόμα και να μιλάω γαλλικά !

contact us

Μαθήματα γαλλικών

Ιδιαίτερα μαθήματα, ολιγομελή τμήματα (μέγιστος αριθμός 4 άτομα), πρακτική άσκηση

Εντατικά μαθήματα ή εκτεταμένα

Πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου, μέσω διαδικτύου

Όλες οι ηλικίες, όλα τα επίπεδα, όλες οι ανάγκες ενήλικες (επαγγελματίες, ιδιώτες), φοιτητές, έφηβοι, παιδιά

στοΠαρίσι, Chatou-Croissy, Rueil-Malmaison, Nanterre, Le Vésinet, Le Pecq, Saint-Germain-en-Laye

τιμές και ωράρια : χωρίς καμία δέσμευση, χωρίς τέλη εγγραφής, από Δευτέρα έως Κυριακή, όλο το χρόνο

πορετοιμασία για τις εξετάσεις DELF, DALF (επίπεδο A1 έως C2)

προφορικά εργαστήρια, εργαστήρια γαλλοελληνικά, εργαστήρια αγγλοελληνικά, εργαστήρια γαλλοαγγλικά, δίγλωσσα εργαστήρια, συναντήσεις με Γάλλους, μαθήματα γαλλικών για μετανάστες ξεκίνημα, τελειοποίηση, Μοντεσόρι, παιγνιώδη, , εμπέδωση, σενάριο, παιχνίδια ρόλων, ιδιαίτερα μαθήματα, μαθήματα σε ολιγομελή τμήματα, μαθήματα από απόσταση, μαθήματα από το τηλέφωνο, μαθήματα από το διαδίκτυο, εξατομικευμένη γλωσσική καθοδήγηση, πολιτιστική καθοδήγηση, καθοδήγηση για τη γραφειοκρατία, πρακτική άσκηση, όλο το χρόνο, σχολικές διακοπές, δίγλωσσα κόμικς, δημιουργικότητα, αφήγηση ιστοριών

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Chatou, Rueil-Malmaison, Paris

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ

  • μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω διαδικτύου ή μέσω τηλεφώνου
  • μαθήματα στα μέτρα σας, προσαρμοσμένα στο επίπεδο και στις ανάγκες του καθενός
  • μαθήματα για ιδιώτες ΚΑΙ επιχειρήσεις – από παιδιά έως ενήλικες
  • δυνατότητα μαθημάτων από Δευτέρα ως Κυριακή, όλο το χρόνο

...ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ Ή ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

  • μαθήματα με άλλο ένα ή δύο άτομα του ίδιου επιπέδου
  • παιδαγωγική μέθοδος στα μέτρα σας, προσαρμοσμένη στο επίπεδο και τις ανάγκες του καθενός
  • πλεονεκτήματα : Εφόσον μοιράζεστε το μάθημα, μοιράζεστε και την τιμή! Οι ομάδες παραμένουν πολύ μικρές κι έτσι έχετε το πλεονέκτημα να απολαμβάνετε την ίδια προσοχή από τον καθηγητή και το ίδιο παιδαγωγικό περιεχόμενο με αυτό των ιδιαίτερων μαθημάτων για ένα άτομο

Μαθήματα ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ

38€/την ώρα


Μαθήματα ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ

26€/την ώρα/ανά μαθητή


Μαθήματα ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

20€/την ώρα/ανά μαθητή


Χωρίς δέσμευση στον αριθμό μαθημάτων

0€ χωρίς τέλη εγγραφής


ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ : κάθε άτομο έχει τη δική του προσωπικότητα, διαφορετικούς στόχους και επίπεδο. Ακριβώς γι’ αυτό θέλουμε να παρέχουμε τα μέγιστα σύμφωνα με την ταυτότητα και τις ανάγκες του καθενός, δημιουργώντας τα δικά μας μαθήματα, εμπνευσμένα από διαφορετικές πηγές, βασισμένα σε διάφορα μέσα (ακουστικά, γραπτά, οπτικά). Κανένα μάθημα δεν είναι ίδιο και αυτό είναι που δίνει όλο τον πλούτο και την αποτελεσματικότητα στη διδασκαλία μας με μοναδικό περιεχόμενο.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΑΣ…ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ :Προκειμένου να εξασκήσετε τα αυτιά σας, σας ενθαρρύνουμε να ηχογραφήσετε τα μαθήματά μας. Προχωράτε έτσι γρηγορότερα στην εκμάθηση. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, ο καθηγητής θα φροντίζει να ξαναδιαβάζετε μαζί το λεξιλόγιο που μάθατε, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη στην προφορά, όταν κάνετε επανάληψη ανάμεσα στα μαθήματα.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ :ο καθηγητής θα σας προτείνει ένα τεστ στα μέτρα σας περίπου μετά από τέσσερις συνεδρίες, ώστε να επανέλθετε πάνω στο λεξιλόγιο και τα γραμματικά φαινομένα που δουλέψτατε κατά τη διάρκεια των τεσσάρων συνεδριών. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τι έχετε εμπεδώσει και τι είναι σε φάση εμπέδωσης και ζητήται να εδραιωθεί.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΑΣ: οι καθηγητές του L’Atelier Bilingue είναι όλοι τους γνώστες των δυσκολιών αλλαγής χώρας, όπως και της λειτουργίας του γαλλικού συστήματος, καθώς και των γαλλικών ηθών και εθίμων. Το να ζει κάποιος στη Γαλλία μπορεί μερικές φορές να είναι συνώνυμο με την πορεία μιας μάχης. Στο L’Atelier Bilingue, θα σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε τις γραφειοκρατικές δυσκολίες ή τις όποιες άλλες πηγές άγχους και δυσφορίας που θα μπορούσαν να καταστήσουν δυσάρεστη την καθημερινότητά σας.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ


EVA HOCQUARD

Le professeurΗ Eva Hocquard παραδίδει μαθήματα γαλλικών στο ελληνικό κοινό από ενδιάμεσο έως προχωρημένο επίπεδο. Γαλλικής εθνικότητας και ούσα δίγλωσση (γαλλικά-αγγλικά) δημιούργησε το Atelier Bilingue ( Δίγλωσσο Εργαστήριο) το 2008 και έχει τη χαρά να παραδίδει ιδαίτερα μαθήματα γαλλικών ως ξένη γλώσσα, σε ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων. Η αγάπη της για τη διδασκαλία των γλωσσών και η ιδιαίτερη κατανόηση και ευαισθησία της για τον εκπατρισμό, τροφοδοτούνται με όλες τις συναντήσεις που προσφέρει στο Atelier Bilingue (Δίγλωσσο Εργαστήριο). Η διδασκαλία της με τα χρόνια συνεχίζει να επεκτείνεται προς κάθε κατεύθυνση. Από το 2013 συνεργάζεται με τη Φωτεινή Δαλακιουρίδου, ερχόμενη και η ίδια παλαιότερα στο Atelier Bilingue με σκοπό να τελειοποιήσει τα γαλλικά της, για να προσθέσει μία οπτική στη διδασκαλία, προσαρμοσμένη στο ελληνικό κοινό. Οι καθηγήτριες αυτές, πεποισμένες για την παιδαγωγική που χρησιμοποιούν, αποτελούν μαζί, μια δυναμική και δημιουργική ομάδα με πάθος, πρόθυμη να προσφέρει τα μέγιστα στα ενδιαφέροντα των μαθητών της.

FOTEINI

Le professeurH Φωτεινή Δαλακιουρίδου έχοντας αποκτήσει εμπειρία ως καθηγήτρια ελληνικών στο Γαλλικό σχολείο της Θεσσαλονίκης και στο Ιnstitut d’études néo-hellénique de Paris, παραδίδει μαθήματα ελληνικών όλων των επιπέδων στο Παρίσι. Aπό το 2013, έχει τη χαρά να συνεργάζεται με την Eva Hocquard στο Atelier Bilingue (Δίγλωσσο εργαστήριο). Έχοντας αλλάξει και η ίδια χώρα διαμονής απέκτησε βιωματικό πλεονέκτημα και ευαισθησία στον εκπατρισμό, με σκοπό να βοηθήσει τους πρόσφατα εγκατεστημένους Έλληνες στην περιοχή του Παρισιού που δεν γνωρίζουν γαλλικά, στην εκμάθηση της γλώσσας και στην ομαλή προσαρμογή τους στη γαλλική καθημερινότητα

workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
workshop photo
contact us

CSS Valide !